top of page

HVID RØG

Hvid Røg er Jyllands-Postens kærlige og kontante take på AGF. Her gør makkerparret Michael ‘Jøden’ Christiansen og Sture Sandø ugentligt status på De Hvii’e, når de gennemgår kampe, varmer op til kommende runder og drøfter stort og småt om den klub, de begge er (u)lykkeligt forelskede i. Lytteren kan forvente at blive opdateret på de store linjer og de små nyheder fra AGF-universet. Det hele sker med uforbeholdne meninger og et smil på læben, for sådan er det nødt til at være, hvis man skal kunne holde livet som AGF’er ud. Jøden og Sture vil ikke stå alene. Sammen med gæster vil de søge efter at blive klogere på, hvad det er, der gør klubben til det, den er, og hvilken rolle den spiller for aarhusianere og i dansk fodbold. Og så kommer lytterne også til at spille en rolle. 
 

HVID RØG er produceret af BEAM Audio Agency for Jyllands Posten. 

IMG_8873.jpg

Skyggesiden - min seng er et gerningssted

Vel hjemme i Århus efter et sabbat-ophold i Sverige, bliver Karoline pludselig kontaktet af en kvinde, som fortæller at hendes ven og tidligere udlejer i Stockholm har voldtaget og filmet kvinder i selvsamme lejlighed i en periode før og efter hun har boet i den. Mange af kvinderne var uvidende om overgrebet indtil politiet kontaktede dem og bad dem verificere, at det var dem på videooptagelser, de var kommet i besiddelse af.

I ’Min seng er et gerningssted’ dykker Karoline ned i den historie og prøver at forstå, hvad der skete og hvordan hun kunne tage så meget fejl af en person, hun troede var en ven. Hvorfor opdagede ingen noget - og selvom der ikke er fundet video af Karoline, nager tvivlen hende alligevel. Skulle hun have været et offer?

Skyggensiden - min seng er et gerningssted er produceret af BEAM Audio Agency for TV2. 

ab6765630000ba8a1b2f3d47088ac4db824d7aa2-1.jpg

Sommersøndag med Puk

asset.dr.jpg

 

I 'Sommersøndag med Puk' hjælper seerne hinanden. Så hvis din sommer har taget en uventet drejning, eller du står klar med en hjælpende hånd så ring eller skriv ind - Fællesskabet er klar til at hjælpe dig.

Sommersøndag med Puk er produceret af BEAM Audio Agency for DR. 

Det var en anden tid 

Engang for ikke så længe siden har vi tvangskastreret utilpassede mennesker, børneporno var tilladt, vi udstillede sorte mennesker i bure i Zoologisk have, vi drak masser af bajere på arbejdet, og Danmark var verdensmestre i at give mennesker med psykiske sygdomme det hvide snit.
Med ægte nysgerrighed åbner vært og historienørd Anders Hagen ni oversete kapitler fra den nyere Danmarkshistorie. Historier som både er fascinerende og skræmmende, og som i nogle tilfælde kan få os til at tabe kæben over, hvor anderledes vi tænkte for bare en generation eller to siden.

Sammen med skiftende gæster kaster han sig over fortællinger fra den rød-hvide historiebog, som vi ser på med markant andre øjne i dag. Alt sammen for at forstå datidens samtid og vores nutid.

Det var en anden tid er produceret af BEAM Audio Agency for Radio 4.

1200x1200bb-3.jpg

Fremtiden på P1

urn_dr_radio_image_649957c68b62a4268da461ad.jpg

Kommer de flyvende biler nogensinde? Kan vi snart dyrke vores mad i et laboratorium? Og bliver mennesket snart en interplanetarisk race? I Fremtiden på P1 diskuterer vi, hvad vi kan forvente af fremtiden med de mennesker, der er med til at skabe den. Selvfølgelig med hjælp fra den del af fremtiden, vi allerede kender: kunstig intelligens.

Fremtiden på P1 er produceret af BEAM Audio Agency for DR. 

Lagune Sessions

Lagune Sessions er Lagunes lydunivers, som vil omfavne både musik, podcasts, talks og meget mere. 

I denne første sæson af Lagune Sessions inviterer vært Thomas Kring dig med helt ind bag facaden på dansk skateboarding med historier som du aldrig har hørt dem før, fortalt af skaterne selv.

I hvert afsnit inviterer vi en ny fremtrædende dansk skateboarder i studiet, til en samtale med udgangspunkt i gæstens største udfordringer og nederlag, og hvilken rolle skateboarding har spillet i at vende den modgang til medgang.

Alt sammen fortalt uden filter af en række af dansk skateboardings største talenter og profiler, som hver især har været med til at definere scenen på deres egen facon. 

1200x1200bb-1.jpg

Dyt i Danmarkshistorien

1200x1200bb-2.jpg

Danmarkshistorie med foden på speederen, så du næsten kan lugte benzinen og mærke vinden i håret på turen rundt i vores fælles historie. Bilentusiast Christian Grau og museumsinspektør Mette Boritz fra Nationalmuseet kører ud i det blå i forskellige, ikoniske biler, der på hver deres vis har været med til at tegne vores fælles historie. Fra efterkrigstidens folkevogn over hippiernes folkevognsrugbrød og yuppiernes åbne sportsvogne til nutidens elbiler. Undervejs fortæller Christian Grau om bilens køreegenskaber, udstyr, lyden af motoren og alle andre relevante detaljer, som bidrager til at sætte bilen ind i den tid, den blev lanceret. Mette Boritz giver det historiske perspektiv: Hvordan så samfundet ud på den tid, bilen blev skabt? Hvilke behov skulle bilen opfylde, og hvad skulle den signalere? Hver gang parkerer de to bilen et sted, som siger noget om bilen og tiden. En ægte bilnørd, som har oplevet det meste af bilhistorien bag rattet, fortæller med: Nemlig tidligere racerkører Thorkild Thyrring.

Podcasten er produceret af BEAM Audio Agency for Nationalmuseets mediehus, Vores Tid og 24syv.

Vandrebogen

I mere end 60 år har en fælles dagbog vandret mellem fire kvinder. En vandrebog. Mellem kogevask, strømpestopning og andre hverdagssysler fortæller Birthe Langer, Eva Rudby, Else Belling og Lis Kristiansen om deres vej ind i ægteskabet, moderskabet, arbejdsmarkedet, og hvordan vores fælles historie er blevet til.

Vandrebogen gemmer på et stykke Danmarkshistorie, der aldrig er blevet fortalt. Nu hører vi den for første gang fortalt af husmødrene selv.

Vandrebogen er produceret af BEAM Audio Agency for Vores Tid, Nationalmuseets mediehus, med støtte fra William Demant-fonden.

1200x1200bb.jpg

Alt vi har er nu

ALLY LOGO AltViHarErNu_1140x1140.jpg

Amalie på 21 år har en bucketlist. Hun har en masse ting, som hun gerne vil nå - for hun har før været forhindret af sygdom. For et par år siden fik Amalie transplanteret nye lunger. Hun fik en ny chance og har tænkt sig at udnytte den! Og det budskab - om at udnytte sin tid til det bedste - vil Amalie gerne dele. Derfor har hun allieret sig med en journalist, Amanda, som skal følge hende opfylde alle punkterne på bucketlisten. Men bedst som de er kommet i gang, mærker Amalie der er noget galt. Hendes vejrtrækning er blevet tungere. Og snart bliver historien en helt anden…

Alt vi har er nu er produceret af BEAM Audio Agency for Ally og udkommer i Ally appen. 

FANTASIER

Vært Elisa Lykke får hver uge besøg af to kendte gæster, så de sammen kan starte samtalen om noget af det mest tabuiserede,

nemlig vores inderste lyster. For selvom sex er en vigtig del af livet, så har rigtig mange ikke helt det sexliv de drømmer om, og vi er ofte rigtig dårlige til at tale om det. Derfor er Elisa på en mission for at gøre sexlivet både sjovere og mere legende ved at tale om vores fantasier. 

 

Fantasier er produceret af BEAM Audio Agency for DR Lyd og udkommer hver onsdag som podcast. 

fantasier-podcastcover.jpg

Missionen

Missionen

Tony Scott og Amalie Bremer har en mission! De vil forsøge at ændre de ting, der er i vejen med verden - og intet er for stort eller for småt.

Hvordan smugler vi verdens største regnbueflag ind på stadion i Qatar, får vareskillerne tilbage i supermarkedet eller én gang for alle får fixet nakkerne på den politiske højrefløj, så de ikke skal have massage hele tiden.

Missionen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes mandag til torsdag kl. 15-17 på Radio4 og udkommer efterfølgende som podcast.

Fængsel

Da Wilhelm Østergaard var 18 år gammel, fik han en dom på to måneders fængsel for vold. Mens han sad inde, svor han for sig selv, at han aldrig mere ville ende i fængsel, og det har han holdt. Men sådan er det ikke gået mange af hans venner og bekendte og for nogle af dem blev fængselsstraf bare et livsvilkår, som fulgte med deres kriminelle løbebane. Hvordan virker fængselsstraf, og hvorfor er det afskrækkende på nogle, mens det for andre virker nærmest modsat? Hvad er det, der gør forskellen? Det undersøger Wilhelm i den her serie, hvor han inviterer en stribe tidligere indsatte til at fortælle deres historier og reflektere over, hvordan fængselsstraffen virkede for dem, og hvad der var afgørende for, hvordan deres liv formede sig.

 

Fængsel er produceret af BEAM Audio Agency for DR Lyd .

Billede1.jpg

SOS - jeg dater!

SOS,jegDater_cover_1140x1140.png

Velkommen til SOS - jeg dater! Podcasten hvor vi går med fyrene en tur i omklædningsrummet til en snak om datingapps, hvem skriver først, følelser, sex, det første kys, ghosting og alt det, der følger med, når man går i markedet med sit hjerte.

SOS - jeg dater er produceret af BEAM Audio Agency for Ally og udkommer som podcast fast hver fredag i Ally appen.  

Under Gulvtæppet 

I Jyllands-Postens nye podcast ”Under gulvtæppet” får du ugens analyse og overblik, når chefredaktør Marchen Neel Gjertsen og politisk analytiker Niels Thulesen Dahl mødes og løfter gulvtæpperne i dansk politik. 

 

Er der fejet noget ind under tæppet, hører du det her. 

Under gulvtæppet er produceret af BEAM Audio Agency for Jyllands-Posten og udkommer som podcast hver torsdag. 

328543042_1231761180776059_69012645472143974_n.jpg

Hele Mennesker med Medina

Hele-Mennesker_1-1_02.jpg

Der er ingen mennesker, der går gennem livet uden at møde modgang. Noget af det, der definerer, hvem vi er som mennesker, er, hvordan vi håndterer den modgang. I podcastserien 'Hele Mennesker' inviterer musikeren Medina en række kendte danskere forbi til en snak om, hvordan de har håndteret modgang i deres liv - alt sammen med det formål at, lytterne kan søge gode råd og vejledning til, hvad de kan gøre, når de står i lignende situationer, så de kan komme ud på den anden side som helede og hele mennesker.

Hele Mennesker er produceret af BEAM Audio Agency for Ally.

Derfor Elsker Vi

I 'Derfor Elsker Vi' går vært Sture Sandø sammen med spillere, trænere og eksperter helt tæt på den næste store sportsbegivenhed, og fortæller, hvorfor lige netop det hér løb, den hér kamp, eller dén her turnering er noget helt specielt. Det er duften af nyslået græs og smagen af sved. Det er gåsehud og begejstring.

Derfor Elsker Vi er produceret af BEAM Audio Agency for Oddset og udkommer som podcast. 

Derfor elsker vi.jpg

Kvindefodboldpodcasten 

Kvindefodboldpodcasten logo med Forenet Kredit.jpg

Kvindefodboldpodcasten er Danmarks eneste ugentlige podcast om kvindefodbold med radiovært Amalie Bremer og Verner Bager fra kvindefodboldeksperten.dk. Her får du alt det bedste om kvindefodbold - en sport, der i den grad er på vej ud over rampen. Vi taler med de største danske stjerner, guider til ugens bedste kampe og analyserer spillet, så både nye fans og fodboldnørder kan være med.

Kvindefodboldpodcasten er produceret af BEAM Audio Agency for Forenet Kredit og udkommer som podcast.

Fredagsmissionen

'Fredagsmissionen' er et vibrerende fredagsprogram, som bobler af radiofonisk weekendstemning. I programmet har værten Anders Hagen en mission om at hjælpe så mange som muligt med at få en god weekend.
Programmet har som mål at hjælpe lyttere, gæster eller en hovedperson fra nyhedsstrømmen med at få en bedre weekend, end der oprindeligt var i sigte.

I 'Fredagsmissionen' sætter vi os for både store og små weekendmissioner:
Har du brug for hjælp til at skrive en sang til din mormor? Mangler du en date til på lørdag? Eller er din bil brudt sammen på vej på weekend? Vi hjælper!

Fredagsmissionen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes fredag kl. 15-17 på Radio4 og udkommer efterfølgende som podcast.

Fredagsmissionen.jpg
328572402_891936618806430_7619581702313243024_n.jpg

Jeg plejede at tro på for evigt

Livet er skrøbeligt. Og døden er lige så vigtig at tale om inden som efter. Jeg plejede at tro på for evigt baserer sig på fortællinger om det at miste og savne, om sorg og minderitualer. Serien er en række af rørende, svære men også smukke historier fortalt af mennesker, der har mistet en tæt på. Om den sorg der følger med og om hvorfor det er så svært for os at snakke om døden, selv når den er helt tæt på. Hvert afsnit mødes værterne Sara Røtzler Lind og Jeppe Wad Vester med en ny gæst, som har mistet en af sine nærmeste.

 

Jeg plejede at tro på for evigt er udgivet af BEAM Audio Agency.

De største bomber fra Borgen

Politik er meget mere end bare tørre paragraffer, polemik og lovbehandling! Det handler om magt, mennesker og masser af møgsager. I denne serie får politisk nørd og journalist på Dagbladet Børsen Nicholas S. Nielsen i hvert afsnit besøg af andre politiske journalister, der lever og ånder for politik - sammen gennemgår de de største bomber fra Christiansborg. 

De største bomber fra Borgen er produceret af BEAM Audio Agency for Ally og udkommer tirsdage i Ally appen. 

DSBF_Borgen_Titel_cover_1140x1140.png
Det etiske kompas

Det Etiske Kompas

Det Etiske Kompas er et debatprogram, hvor tre debattører hver gang mødes for at diskutere helt konkrete og etiske problemstilling i hverdagen. Vært Stine Andreasen guider kyndigt gæsterne i ugens problemstilling hentet fra den virkelig verden.

Hvert afsnit er kombineret med debatter om etik i avisen og på bladets sociale medier sider.

Det Etiske Kompas er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

Færdigt arbejde - fagbladet FOA

’Færdigt Arbejde’ er en podcast fra Fagbladet FOA med den erfarne journalist Julie Bundgaard som vært. I podcasten får du viden om nye spændende tendenser og faglig inspiration, som du kan bruge i hverdagen. 

 

I podcasten medvirker både FOA-medlemmer, eksperter og talspersoner. 
 

I hvert afsnit af ’Færdigt Arbejde’ får du dels indblik i spændende tendenser og ny viden – og dels tales der om, hvor man bedst arbejder med emnet i praksis. Som et fast element sammensættes der hver gang en huskeliste med gode råd.

c5ca5f9d9b59566467c8305a1d44da49.jpg
Kapret

Kapret

Det er februar 2011. Marie har ikke hørt fra sin kæreste Rane i nogle dage, og sådan plejer det ikke at være. Han er ude og sejle, og det sidste Marie hørte var, at han var på var på vej mod Adenbugten. Kapret er en podcastserie i 6 episoder, hvor ægteparret Rane og Marie med egne ord og igennem gamle dagbøger fortæller om livet som gidsel hos somaliske pirater, og om den håbløse kamp med forhandlinger hjemme i Danmark.

Kapret er produceret af BEAM Audio Agency for DRs P1. 

Madøre

I Radio4’s ugentlige program ”Madøre” er du i godt selskab med vært og kok Mikkel Nielsen. Sammen med en gæst tager Mikkel dig igennem ugens historier og tendenser inden for gastronomiens verden. Som lytter af programmet kan du holde dig opdateret på, hvad der rører sig inden for mad- og vinscenen. Derudover får du konkrete brugbare tips og tricks fra fagkyndige gæster, som du selv kan afprøve i dit eget køkken. Mikkels tilgang er, at det ikke behøver at være dyrt for at være godt.

Madøre er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes hver fredag kl. 14-15 og efterfølgende som podcast. 

Madøre.png
LIV ELLER DØD ally 1140x1140.png

Liv eller Død 

I podcastserien Liv eller Død følger vi med dem, der rykker ud, når vi andre har brug for hjælp. Dem, der holder hovedet koldt under ulykker. Vi tager med alt fra politibetjenten til akutpsykiateren på den specifikke dag i deres arbejdsliv, der har sat sig lige det dybere, for at kunne forstå og få et indblik i, hvad det kræver at stå i situationer, hvor det gælder liv eller død.

Liv eller Død er produceret af BEAM Audio Agency for Ally og udkommer onsdage i Ally appen. 

Selskabet

Bag alle rekordoverskud, alle udvidelser i Kina og alle spændende nye start-up virksomheder er der mennesker.

 

I Radio4s erhvervsmagasin vil værterne sammen med skiftende gæster dykke ned i ugens største erhvervshistorier, analysere betydningen af dem og sætte særligt fokus på menneskerne bag.

Selskabet er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes hver onsdag kl. 13 og efterfølgende som podcast.

Selskabet
GAMER rettet 1140x1140.png

Gamer!

Din ugentlige gamerpodcast, der vil holde dig opdateret på alt, hvad der rører sig i Gaminguniverset. Værterne er fuldtidsstreamer Marie Watson og spilekspert Alexander Søgaard Brisling, som kyndigt vil dykke ned i alt fra retssager til kattespil fra ugen der gik. Om du er en kæmpe noob, der bare lidt nysgerrig på, hvad det her E univers er for noget, eller om du drømmer om at blive den nye Faker, så lover vi, at du vil blive underholdt og klogere på alt det, der rører sig i Gaming-verdenen. 

Gamer! er produceret af BEAM Audio Agency for Ally.

Spørg Lægen

Hver uge åbner Radio4’s helt egne læger Heidi og Michael på skift for den radiofoniske lægepraksis, hvor de og udvalgte gæster både dykker ned i aktuelle sundhedsemner, analyserer de store linjer i sundhedspolitikken og svarer på lytternes spørgsmål, så vi forhåbentligt alle sammen kan blive klogere og måske også en lille smule sundere. 

Spørg Lægen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.

1_1 - linje rigtig[1].png

Jordens bedste ...

5.png

Tag med digter Knud Romer og kogemand Thomas Alcayaga, når de udforsker landets bedste spisekammer på Falster. Jordens bedste dyrker tiden, det rent faktisk tager at producere kvalitet og hylder de gode råvarer, mulden, vandet og den velsmagende mad og drikke. Thomas Alcayaga er værten, der møder passionerede mennesker og følger rejsen bag den gode mad, mens Knud Romer supplerer med barndomsminder og anekdoter fra sit liv på Sydhavsøerne. Lyt med og hør, hvordan jordens bedste kartofler, fjordrejer, æbler, kyllinger og gin lyder, når de ender i hænderne på Knud og Thomas.

Jordens bedste ... er produceret af BEAM Audio Agency for Guldborgsund kommune.

Boraghi og Blædel

Sport skal være fantastisk, og sport skal vække glæde. Men det er efterhånden svært at se ud over korruption, matchfixing, doping og andre former for svindel, når man taler om sport, og det er Camilla Boraghi og Tue Blædel godt og grundigt trætte af. 
Derfor tager de nu nye metoder i brug, når de sætter fokus på de gode, de onde og de virkelig dumme i sportens verden.

Blædel og Boraghi er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Boraghi-og-Blaedel-1400x1400-med-logo.png
Sæt i gang

Sæt i gang

Podcastserien Sæt i gang - Vækstfondens guide til iværksætteri er skabt for at inspirere og dele ud af gode råd til iværksættere, virksomheder og andre aktører i økosystemet. Serien tager fat i emner og problemstillinger, der knytter sig til at starte virksomhed, og vi får både iværksætternes egne erfaringer og eksperternes synsvinkler.

Sæt i gang er produceret af BEAM Audio Agency for Vækstfonden.

Skærmbillede 2022-03-23 kl. 19.04.47.png

4 på foden

Fodboldmagasinet, hvor vi dissekerer de mest spændende begivenheder i fodbold. Sammen med et panel bestående af personer i og omkring fodboldens verden kigger vi nærmere på det smukke spil i både ind- og udland.

4 på foden er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.

112 for knuste hjerter

112 for knuste hjerter.jpg

Maria Jencel er vært på 112 for knuste hjerter - din kærlighedsambulance. Hver uge har hun en kendt dansker i studiet, som fortæller om, da de fik knust deres hjerte og ikke mindst, hvordan de kom over det og ud på den anden side.

 

Lytterne skriver også ind med spørgsmål, så Maria og gæsten sammen kan hjælpe alle med knuste hjerter derude.

 

112 for knuste hjerter er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD. 

Da retsstaten fik corona

I foråret 2020 lukkede Danmark ned. I løbet ad ganske få uger, blev landets lov og ret ændret fundamentalt. 

Vores frihed blev indskrænket, vi gik igennem en omfattende digitalisering og nye skærpede straffe for kriminalitet blev indført.

 

Sammen med nogle af landets førende eksperter undersøger vi, hvordan den danske retsstat egentlig har det efter to år med corona. Er retssikkerheden i behold? Eller gik vi for vidt i håndteringen af pandemien?

 

Da retsstaten fik corona - jura i en krisetid er en speciel under 'Magtens Tredeling' en podcast for K-NEWS. Produceret af BEAM Audio Agency for Karnov. 

Karnov.jpeg
I mørket.webp

I Mørket

Hvordan kæmper man sig fri fra mørket?

 

I to parallelle universer fører Folketeatret dig ind i en fortælling om at høre til. Om at blive set, som man gerne vil ses, og om at vælge kærligheden.

I Mørket er produceret af BEAM Audio Agency for Folketeatret.

Det femte verdenshjørne

Kom helt tæt på de vigtigste, vildeste og sjoveste historier fra klodens fjerneste afkroge. Vært er Peter Keldorff, der i 12 år har arbejdet som korrespondent over hele verden. Fra det storpolitiske præsidentskifte i USA over narkoproducenters forretningsstrategier i Afghanistan til historier om, hvorfor traditionel popmusik er blevet et politisk våben i Polen.

Det femte verdenshjørne er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Det femte verdenshjørne
Margrethe.png

Margrethe

Dagen efter hendes far dør, bliver Margrethe dronning af Danmark. Hun er i stor sorg, da hun på en isnende kold januardag træder frem som monark på balkonen på Christiansborg. Men hvilket menneske kigger folkemængden på slotspladsen egentlig på? I denne serie fremkalder vi kvinden bag kronen og stiller skarpt på Dronningen som genert teenager, dedikeret kunstner og forelsket hustru. I januar har dronning Margrethe 50-års jubilæum som Danmarks statsoverhoved. Hun har taget arbejdet på sig som sin livsopgave og har samtidig formet rollen til sin helt egen. I serien får vi indblik i, hvad der er Margrethe, og hvad der er monark. Og om der mon er nogle kanter, der er blevet slebet for, at de to sider passer sammen?

Margrethe er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Krigskirugen

Tag med kirurg Kathrine Holte på arbejde i verdens brændpunkter. I de sidste ti år har hun arbejdet som læge midt i nogle af verdens krige, naturkatastrofer og kaotiske stater.

Du får muligheden for at høre, hvordan krig og katastrofer opleves, når man står midt i orkanens øje og lapper folk sammen.

Krigskirurgen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Krigskirurgen
Skilsmissen

Skilsmissen

Ca. hvert andet ægteskab i Danmark går i stykker, og vært Marie Sloma Qvortrup har været der selv. Kolonihaven blev hendes helle under og efter skilsmissen fra faderen til hendes børn. Nu inviterer Marie 10 gæster hjem i kolonihaven, hvor de fortæller hver deres historie om skilsmisser, om splittede venskaber, deling af børn og ensomhed. Det handler om at falde og rejse sig igen. Men hvem er man bagefter, og hvad stiller man op med ansvaret for, at man tager andre med i faldet, når man bliver skilt?

Skilsmissen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Tro Om

Bliv klogere på, hvad du skal tro om knudrede sognekonflikter, koks i kommunikationen og kirkekunst uden Gud, når Philip Christoffersen - vært på Kristeligt Dagblads podcast Tro Om - hver torsdag inviterer en gæst i studiet til en samtale om ugens mest interessante kirke og tro-historie.

Sammen undersøger de tidens vigtigste kirkelige debatter og ser dem fra nye vinkler.

Tro Om er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad. 

Tro Om
241106072_560269702060725_85604942471456503_n.jpg

Odbjergs Orakler

Odbjergs Orakler er dine nye venner i musikbranchen. Det er dem, du skriver til, når du har brug for et godt råd til at komme videre i din karriere – og samtidig de venner, som altid har en god historie i ærmet, uanset hvad emnet er.

 

Værterne er musikerne Andreas Odbjerg og Mads Julius Dyrst, og hver gang inviterer de en ny, dansk musiker i studiet, hvor de sammen vil svare på lytternes spørgsmål.

Odbjergs Orakler er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD. 

Gravergruppen

Hver uge dykker de kompromisløse graverjournalister Sebastian Søndergaard og Kaare Schou Nygård ned i kæmpestore historier og skyr ingen midler i jagten på sandheden. Sammen afslører de magtmisbrug, vælter ministre, afdækker skandaler, svindel, mord og det der er værre. 

Ingen historier er for store – ingen for små – så længe deres afsløringer kan gøre verden til et lidt bedre sted. Lyt med - hvis du tør.

Gravergruppen er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD. 

Gravergruppen
Radio4 redder tonen på nettet

Radio4 redder tonen på nettet

Hadefulde kommentarer, nedladende sprog og truende beskeder fylder på nettet. Men selvom vi har forsøgt med klichéer som "du skal kun skrive noget på nettet, du også ville sige i virkeligheden", så sker der ikke noget. Med erfaringer fra personer, der har prøvet at være i frontlinjen i den offentlige debat, og hjælp fra eksperter, der har specialiseret sig i at kigge på løsninger, forsøger Cecilie Fuhlendorff at redde tonen på nettet.

Radio4 redder tonen på nettet er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Mellem Himmel og Ord

I denne podcastserie er journalist Bjørg Tulinius optaget af, hvad det vil sige at være menneske. Hvad former og flytter os - og hvad giver os håb?

 

Hver uge taler hun med en kendt dansker om tilværelsens helt store spørgsmål og beder dem vælge tre ord, der bedst beskriver dem og nogle af de mest afgørende begivenheder i deres liv.​

Mellem Himmel og Ord er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

Mellem Himmel og Ord
Puty Pie

Puty Pie

Puty Pies Gantimir og Sebastian er på en mission!

De vil finde lykken. Men hvem har taget den? Hvor er den? Og hvordan får vi den igen? Det bliver en svær jagt, men VI VIL VÆRE LYKKELIGE, INDEN ÅRET ER OMME!

Puty Pie er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD. 

Under nålen

Det kan være et lille fint hjerte, en kæmpe drage eller et barnenavn med enkle sorte bogstaver. I Under nålen møder vi 12 kendte danskere og hører historierne bag deres tatoveringer.
 

Værterne Tue Blædel og Tony Scott får gennem blæk og bar hud tegnet anderledes portrætter af folk, som de fleste af os kender, og tatoveringerne udfolder de historier, du ikke har hørt før.

Under nålen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4. 

Under Nålen
En verden indenfor

En verden indenfor

En verden indenfor er et reportageprogram, hvor folk der overvejer at søge ind som fængselsbetjent får et indblik i, hvad jobbet går ud på ved at høre fra betjentene selv.

 

Hvert afsnit er vi sammen med værterne Lars og Kenneth, der selv er tidligere fængelsbetjente, på besøg hos en ny betjent i et af landets fængsler.

 

En verden indenfor er produceret af BEAM Audio Agency for Kriminalforsorgen i forbindelse med rekrutteringskampagnen blivfængselsbetjent.dk.

Limboskalaen

Ordnung muß sein! Derfor er Limboskalaen programmet, hvor værterne Stine, Ciliane og Line laver orden i den kaotiske verden ved at sætte alt på deres helt egen skala, der går fra FUCKED til LIGE SOM DET SKAL VÆRE.


Hver uge diskuterer de tre veninder en række problemstillinger med relevans for deres eget liv og for andre unge. 

Limboskalaen er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD.

Limboskalaen
Det etiske kompas

Det Etiske Kompas

Det Etiske Kompas er et debatprogram, hvor tre debattører hver gang mødes for at diskutere helt konkrete og etiske problemstilling i hverdagen. Vært Stine Andreasen guider kyndigt gæsterne i ugens problemstilling hentet fra den virkelig verden.

Hvert afsnit er kombineret med debatter om etik i avisen og på bladets sociale medier sider.

Det Etiske Kompas er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

GameBoys

GameBoys er den danske ungdoms helt egen aktuelle podcast om gaming-kultur. Daniel, Asgar og Marie guider dig igennem de nyeste udgivelser og tendenser i spilverden. Uanset om du foretrækker PC, konsol, mobilen eller noget helt fjerde så kan du altid regne med at GameBoys har en ekstra controller parat til dig!

GameBoys er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD. 

GameBoys
Kulturens bagmænd

Kulturens bagmænd

Tag med vært Tue Sørensen bagom den traditionelle kulturformidling, når han besøger nogle af de ukendte hovedpersoner, der gennem viden, passion, købmandsskab og viljen til at skabe gode oplevelser får kulturlivet til at dreje rundt.

 

Serien tager lytteren med på besøg hos kulturens bagmænd, som tæller revykonger, festivalarrangører, teaterdirektører, film- producenter, musikproducere og andre engagerede kulturfolk.

Kulturens bagmænd er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.

Traditionen Tro

Lydserien Traditionen Tro sætter gennem reportager og interviews fokus på, hvordan danskernes forhold til de store overgangsritualer i livet dåb, konfirmation, bryllup og begravelse ændrer sig med tiden.

Vært Mette Skov Hansen, der i hvert afsnit dykker ned i konkrete historier om folk, der står midt i ritualerne og undersøger samtidig vores forhold til ritualerne ud fra et større historisk perspektiv.

Traditionen Tro er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

Traditionen tro
bottom of page