Formater

Hos BEAM Audio Agency producerer vi en lang række forskellige formater for radiokanaler, mediehuse, virksomheder og organisationer.

Her kan du læse mere og lytte til programmerne:

Gravergruppen

Hver uge dykker de kompromisløse graverjournalister Sebastian Søndergaard og Kaare Schou Nygård ned i kæmpestore historier og skyr ingen midler i jagten på sandheden. Sammen afslører de magtmisbrug, vælter ministre, afdækker skandaler, svindel, mord og det der er værre. 

Ingen historier er for store – ingen for små – så længe deres afsløringer kan gøre verden til et lidt bedre sted. Lyt med - hvis du tør.

Gravergruppen

Sport skal være fantastisk, og sport skal vække glæde. Men det er efterhånden svært at se ud over korruption, matchfixing, doping og andre former for svindel, når man taler om sport, og det er Camilla Boraghi og Tue Blædel godt og grundigt trætte af. 
Derfor tager de nu nye metoder i brug, når de sætter fokus på de gode, de onde og de virkelig dumme i sportens verden.

Blædel og Boraghi er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes Onsdag fra kl. 17-18 og udkommer efterfølgende som podcast.

Boraghi & Blædel

Boraghi og Blædel

Krigskirugen

Tag med kirurg Kathrine Holte på arbejde i verdens brændpunkter. I de sidste ti år har hun arbejdet som læge midt i nogle af verdens krige, naturkatastrofer og kaotiske stater.

Du får muligheden for at høre, hvordan krig og katastrofer opleves, når man står midt i orkanens øje og lapper folk sammen.

Krigskirurgen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes lørdag fra kl. 14-15 og udkommer efterfølgende som podcast.

Krigskirurgen
Missionen

Missionen

Tony Scott og Amalie Bremer har en mission! De vil forsøge at ændre de ting, der er i vejen med verden - og intet er for stort eller for småt.

Hvordan smugler vi verdens største regnbueflag ind på stadion i Qatar, får vareskillerne tilbage i supermarkedet eller én gang for alle får fixet nakkerne på den politiske højrefløj, så de ikke skal have massage hele tiden.

Missionen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes mandag til  kl. 15-17 på Radio4 og udkommer efterfølgende som podcast.

112 for knuste hjerter

Maria Jencel er vært på 112 for knuste hjerter - din kærlighedsambulance. Hver uge har hun en kendt dansker i studiet, som fortæller om, da de fik knust deres hjerte og ikke mindst, hvordan de kom over det og ud på den anden side.

Lytterne skriver også ind med spørgsmål, så Maria og gæsten sammen kan hjælpe alle med knuste hjerter derude.

112 for knuste hjerter er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD og som podcast hver tirsdag.

112 for knuste hjerter
Kapret

Kapret

Det er februar 2011. Marie har ikke hørt fra sin kæreste Rane i nogle dage, og sådan plejer det ikke at være. Han er ude og sejle, og det sidste Marie hørte var, at han var på var på vej mod Adenbugten. Kapret er en podcastserie i 6 episoder, hvor ægteparret Rane og Marie med egne ord og igennem gamle dagbøger fortæller om livet som gidsel hos somaliske pirater, og om den håbløse kamp med forhandlinger hjemme i Danmark.

Kapret er produceret af BEAM Audio Agency for DRs P1 og udkommer som podcast.

Radio4 redder tonen på nettet

Hadefulde kommentarer, nedladende sprog og truende beskeder fylder på nettet. Men selvom vi har forsøgt med klichéer som "du skal kun skrive noget på nettet, du også ville sige i virkeligheden", så sker der ikke noget. Med erfaringer fra personer, der har prøvet at være i frontlinjen i den offentlige debat, og hjælp fra eksperter, der har specialiseret sig i at kigge på løsninger, forsøger Cecilie Fuhlendorff at redde tonen på nettet.

Radio4 redder tonen på nettet er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes tirsdage kl. 11 og udkommer efterfølgende som podcast.

Radio4 redder tonen på nettet
Sæt i gang

Sæt i gang

Podcastserien Sæt i gang - Vækstfondens guide til iværksætteri er skabt for at inspirere og dele ud af gode råd til iværksættere, virksomheder og andre aktører i økosystemet. Serien tager fat i emner og problemstillinger, der knytter sig til at starte virksomhed, og vi får både iværksætternes egne erfaringer og eksperternes synsvinkler.

Sæt i gang er produceret af BEAM Audio Agency for Vækstfonden og udkommer som podcast.

Tro Om

Bliv klogere på, hvad du skal tro om knudrede sognekonflikter, koks i kommunikationen og kirkekunst uden Gud, når Philip Christoffersen - vært på Kristeligt Dagblads podcast Tro Om - hver torsdag inviterer en gæst i studiet til en samtale om ugens mest interessante kirke og tro-historie.

Sammen undersøger de tidens vigtigste kirkelige debatter og ser dem fra nye vinkler.

Tro Om er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad og udkommer hver uge.

Tro Om
241106072_560269702060725_85604942471456503_n.jpg

Odbjergs Orakler

Odbjergs Orakler er dine nye venner i musikbranchen. Det er dem, du skriver til, når du har brug for et godt råd til at komme videre i din karriere – og samtidig de venner, som altid har en god historie i ærmet, uanset hvad emnet er.

 

Værterne er musikerne Andreas Odbjerg og Mads Julius Dyrst, og hver gang inviterer de en ny, dansk musiker i studiet, hvor de sammen vil svare på lytternes spørgsmål.

Odbjergs Orakler er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD og udkommer som podcast hver onsdag.

Under nålen

Det kan være et lille fint hjerte, en kæmpe drage eller et barnenavn med enkle sorte bogstaver. I Under nålen møder vi 12 kendte danskere og hører historierne bag deres tatoveringer.
 

Værterne Tue Blædel og Tony Scott får gennem blæk og bar hud tegnet anderledes portrætter af folk, som de fleste af os kender, og tatoveringerne udfolder de historier, du ikke har hørt før.

Under nålen er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes hver lørdag kl. 10 og efterfølgende som podcast.

Under Nålen
Jeg plejede at tro på for evigt

Jeg plejede at tro på for evigt

I Jeg plejede at tro på for evigt har værterne Jeppe og Pernille hver uge en ny gæst, der fortæller om tab og sorg. Podcasten er en række rørende og svære, men også smukke historier fortalt af mennesker, der har mistet. Her bliver sorgen og døden ikke et punktum, men et afsæt for at nedbryde tabuet omkring død, tab og det at mindes.

Jeg plejede at tro på for evigt er produceret af BEAM Audio Agency for Landsforeningen Liv&Død og udkommer som podcast hver torsdag.

Det femte verdenshjørne

Kom helt tæt på de vigtigste, vildeste og sjoveste historier fra klodens fjerneste afkroge. Vært er Peter Keldorff, der i 12 år har arbejdet korrespondent over hele verden. Fra det storpolitiske præsidentskifte i USA over narkoproducenters forretningsstrategier i Afghanistan til historier om, hvorfor traditionel popmusik er blevet et politisk våben i Polen.

Det femte verdenshjørne er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes hver mandag kl. 10 og efterfølgende som podcast.

Det femte verdenshjørne
Puty Pie

Puty Pie

Puty Pies Gantimir og Sebastian er på en mission!

De vil finde lykken. Men hvem har taget den? Hvor er den? Og hvordan får vi den igen? Det bliver en svær jagt, men VI VIL VÆRE LYKKELIGE, INDEN ÅRET ER OMME!

Puty Pie er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD og sendes alle hverdage kl. 13 og efterfølgende som podcast.

Mellem Himmel og Ord

I denne podcastserie er journalist Bjørg Tulinius optaget af, hvad det vil sige at være menneske. Hvad former og flytter os - og hvad giver os håb?

 

Hver uge taler hun med en kendt dansker om tilværelsens helt store spørgsmål og beder dem vælge tre ord, der bedst beskriver dem og nogle af de mest afgørende begivenheder i deres liv.​

Mellem Himmel og Ord er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

Mellem Himmel og Ord
Selskabet

Selskabet

Bag alle rekordoverskud, alle udvidelser i Kina og alle spændende nye start-up virksomheder er der mennesker.

 

I Radio4s erhvervsmagasin vil værterne sammen med skiftende gæster dykke ned i ugens største erhvervshistorier, analysere betydningen af dem og sætte særligt fokus på menneskerne bag.

Selskabet er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4 og sendes hver onsdag kl. 10 og efterfølgende som podcast.

Limboskalaen

Ordnung muß sein! Derfor er Limboskalaen programmet, hvor værterne Stine, Ciliane og Line laver orden i den kaotiske verden ved at sætte alt på deres helt egen skala, der går fra FUCKED til LIGE SOM DET SKAL VÆRE.


Hver uge diskuterer de tre veninder en række problemstillinger med relevans for deres eget liv og for andre unge. 

Limboskalaen er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD.

Limboskalaen
En verden indenfor

En verden indenfor

En verden indenfor er et reportageprogram, hvor folk der overvejer at søge ind som fængselsbetjent får et indblik i, hvad jobbet går ud på ved at høre fra betjentene selv.

 

Hvert afsnit er vi sammen med værterne Lars og Kenneth, der selv er tidligere fængelsbetjente, på besøg hos en ny betjent i et af landets fængsler.

 

En verden indenfor er produceret af BEAM Audio Agency for Kriminalforsorgen i forbindelse med rekrutteringskampagnen blivfængselsbetjent.dk.

GameBoys

GameBoys er den danske ungdoms helt egen aktuelle podcast om gaming-kultur. Daniel, Asgar og Marie guider dig igennem de nyeste udgivelser og tendenser i spilverden. Uanset om du foretrækker PC, konsol, mobilen eller noget helt fjerde så kan du altid regne med at GameBoys har en ekstra controller parat til dig!

GameBoys er produceret af BEAM Audio Agency for LOUD og sendes mandag-torsdag kl. 14 og efterfølgende som podcast.

GameBoys
Det etiske kompas

Det Etiske Kompas

Det Etiske Kompas er et debatprogram, hvor tre debattører hver gang mødes for at diskutere helt konkrete og etiske problemstilling i hverdagen. Vært Stine Andreasen guider kyndigt gæsterne i ugens problemstilling hentet fra den virkelig verden.

Hvert afsnit er kombineret med debatter om etik i avisen og på bladets sociale medier sider.

Det Etiske Kompas er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.

Kulturens bagmænd

Tag med vært Tue Sørensen bagom den traditionelle kulturformidling, når han besøger nogle af de ukendte hovedpersoner, der gennem viden, passion, købmandsskab og viljen til at skabe gode oplevelser får kulturlivet til at dreje rundt.

 

Serien tager lytteren med på besøg hos kulturens bagmænd, som tæller revykonger, festivalarrangører, teaterdirektører, film- producenter, musikproducere og andre engagerede kulturfolk.

Kulturens bagmænd er produceret af BEAM Audio Agency for Radio4.

Kulturens bagmænd
Traditionen tro

Traditionen Tro

Lydserien Traditionen Tro sætter gennem reportager og interviews fokus på, hvordan danskernes forhold til de store overgangsritualer i livet dåb, konfirmation, bryllup og begravelse ændrer sig med tiden.

Vært Mette Skov Hansen, der i hvert afsnit dykker ned i konkrete historier om folk, der står midt i ritualerne og undersøger samtidig vores forhold til ritualerne ud fra et større historisk perspektiv.

Traditionen Tro er produceret af BEAM Audio Agency for Kristeligt Dagblad.